Rabu, 09 Mei 2012

Ki Denkur

Ki Denkur
Wengi tadi salira nembongan deui Dina jero pangimpian Anjeun imut ngagelenyu Nambah kariwang, honcewang, salempang

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar