Senin, 07 Mei 2012

Yuharno Uyuh ONod

Yuharno Uyuh ONod
Aya tukang Es Campur keur mangkal disaluareun kampus UGM. Aya budak mahasiswa nyampeurkeun sakalian meuli es bari ngajak ngoborol. "Mang, parantos lami icalan es campur..? "Lumayan Cep aya panginten sapuluh taun mah, jawabna. "dupi Encep tos semester sabaraha di UGM ? Nu ditanya semu ngarahuh. "Nyaeta Mang, abdi teh tos 7 taun can lulus wae, hampir di DO.. Dupi Emang sabaraha hiji putra..? "Alhamdulillah Cep, pun anak mah aya kana tiluna, anu hiji di ITB, nu kadua di UNPAD sareng anu bungsu weh di UI Jakarta. Budak mahasiswa kaget lain dikeuna. "Wah, wah..., Emang bener hebat. " Alhamdulillah Cep sanajan Emang kikieuan oge . "Dupi tuang putra anu tilu teh neraskeun S2, atanapi S3..? "Ah henteu Cep sami we sareng Emang icalan Es Campur...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar