Rabu, 09 Mei 2012

Andy K Sauyunan: ‎"Ngiring Ngawangkong ahhh,,, Akang/Euceu"

Andy K Sauyunan
‎"Ngiring Ngawangkong ahhh,,, Akang/Euceu" Barudak kelas 1 SD keur ngarobrol di buruan sakola sawatara keur istirahat. "Adi uing mah sieunan, ari tipeuting hayang ka cai teh, kudu bae di anteur ku uing, Ceuk Ono." "Adi maneh mah leutik keneh atuh. Ieu mah bapa uing,geus kolot oge masih keneh sieunan," ceuk Odang embung eleh. "Sieun kumaha..???" "sieunan pisan. eta we ari saban peuting ge sarena teh kudu dibaturan bae ku Indung uing." ceuk Odang.....

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar