Senin, 07 Mei 2012

Denny Rachmat

Denny Rachmat carita sareng dongeng Sunda kawentar seueur pamohalan sareng cawokahna kabina-bina. Nanging sim kuring sok tara wasa nyeratna... Insya Alloh pami tos salse bade nyerat carponpis. Hatur nuhun pangangkenna! — di Green Canyon Pangandaran.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar