Minggu, 06 Mei 2012

Endang Kasupardi PABEASAN

Endang Kasupardi PABEASAN Suryat ngajanteng sanggeus cangkeul diuk handapeun stopan. Didinya janjianna teh, jeung Isoh bebendena anu karek saminggu jadian. "di maktal we nya", cek isoh ka babaturanana sangkan di bejakeun ka suryat. Kokom ngincid sumanget naker, puguhan ari boga beja kitu mah Suryat sok mere duit. " lumayan sok mere 10rb. Bari teu cape, ukur ngabejakeun wungkul", gerentesna. sakali waktu mah jiga minggu kamari Kokom keur teu boga duit, manehna nepungan Suryat pajar cenah aya beja ti Isoh. Song duit 10rb. Kokom meni giak naker .

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar