Minggu, 06 Mei 2012

Idea Alfajar Elrumy

Idea Alfajar Elrumy
Katurug turug rek nyangharepan PILKADA kang oman tuturubun ngarapihan warungna di pulas ku warna bodas ...... da nyirikeun kang oman rk beberesih tina warna sabunderan nana ges cape cenah kang oman nenden suara ka wakil anu te nenjo kana kaayaan rakyatna.............

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar