Minggu, 06 Mei 2012

Denny Rachmat

Denny Rachmat: Punten, seja tumaros ka Admin (naon tah basa Sundana) ieu kleub; kumaha pami carponpis ti sim kuring mah hasil terjemahan ti basa deungeun, sawios, manawi? — di Green Canyon Pangandaran.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar