Minggu, 06 Mei 2012

Dewi Mentari: KAMALANGKEM

Dewi Mentari
KAMALANGKEM****** Teuteup salira, masih liuh. Ngaruksak éngsél panto haté nu kungsi ngonci dina kapeurih. Bendungan rasa bedah nalika imut salira rekah. Duh!

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar