Rabu, 09 Mei 2012

Endang Kasupardi: AMANAT

Endang Kasupardi AMANAT "Akang mah bohong. Teu jujur", singet eta sms ti Lastri. "Asli. asli. 100x asli", jawab Bakri. "Naon Buktina?", tanyana deui. "Neng Hoyong naon bukti ti Akang", Bakri malik nanya. 'Teu aya. tapi Kanyaah akang ku Lastri di tarima". "Alhamdulilah...". "Tapi amanat ti abdi. Kanyaah akang punten pang masihkeun ka tuang putra anu nuju meryogikeun kanyaah sagemblengna", ti harita SMS lastri teu pernah katarima deui.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar