Minggu, 06 Mei 2012

Aga Aby Langga

Aga Aby Langga Parahu dina kikisi wanci layung kaburitan mapaes basisir asih ngahudan carita lawas,harita duaan nembrakeun sagala rasa teu sangka cinta ker mekar bet penggas jadi tunggara.ges taya teupung ambekan antara kuring jeung anjeun sabab anjeung engeus taya di ieu na DURIAT KAPEGAT KA PEGAT PATI LAMUN SALIRA MASIH AYA MOAL KATAMBIAS RASA.(NALAAH)

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar