Kamis, 26 April 2012

Dery Andriawan
Peuting Juma'ah Nyanggakeun ngeclakna cai kadeudeuh ti akang ka nyai, mugi di tampi ku ka ikhlasan. Insya Allah janten barokah:-)

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar