Selasa, 24 April 2012

kedul nulis Nyimas Carponpis, ku: Ida Rukmana Ida

Ida Rukmana Ida
kedul nulis Nyimas Carponpis/ "Naha ayeuna teu nulis deui Carponpis?.."Ayeuna mah moal nulis Carpon , ngan ti mimiti isuk, pageto, poe jumaah, poe minggu rek mitembeyan deui nulis, rek hudang tengah peuting nyingharepan komputer,dibaturan batur sakasur nu geulis,nu dipiharep moal aya nu ngaganggu, kajaba pamajikan ngaganggu ngabalukarkeun poho di waktu. Carponis teu jadi-jadi teuing iraha rengsena tur bisa kabaca ku balarea...!!!

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar