Jumat, 27 April 2012

Kartono Sarkim

Kartono Sarkim
Awewe : Kang ...urang putus weh nya... anggap weh urang tara prnah kenal..?! Lalaki : naha Neng :/ , naha meuni kitu2 teuing?! Awewe : tos teu aya kacocokan deui diantara urang duaan kang .... Lalaki : astagfirullah.. neng.. , sia2 akang ngumpulkeun artos,, meser mobil kanggo hadiah ulang tahun neng...:( :'( Awewe : hehehe ...neng heureyy atuh kang, ma enya neng rek mutuskeun akang :) ngan akang nu ku neng pikanya'ah...:* Lalaki : hahaha ... Akang oge heureuyy atuh neng,, timana atuh akang bade mangmeserkeun neng mobil,, kanggo tuang ge akang riweuhh...:p Awewe : ☃☀☃,,,K☺L☺☺☺☺☺K,,,☃ siahh dasar lalaki teu uyahaaaaan...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar