Jumat, 27 April 2012

Datam Alitopan Alitopan

Datam Alitopan Alitopan
budak leutik bisa ngapung ...babaku ngapungna peuting kuriling kakalayangan ...neangan nu amis amis naon wae nu ka panggih sarupaning bubuahan.. tah eta teh jero pisan hartina... cik teuleuman !!!!!

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar