Rabu, 25 April 2012

Sri Suandewi

Sri Suandewi
gateul.... Ateuuuuuul.... dina eta.... teu dugi teubih teuing,najan sono teutiasa pangagarokeun.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar