Jumat, 27 April 2012

Fiki Malire Gunner

Fiki Malire Gunner
dupi jalan ka langit ka palih mana nya kang........? ( carita nu maling kalapa ka panggih kumu gaduhna)

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar