Jumat, 27 April 2012

Muhammad Sulaeman Yusuf

Muhammad Sulaeman Yusuf:
teu antaparah deui aki danta ngahiuk keun iteukna ka jang eunang, orok kaya jang eunang ngeulok, bari ngalayang peurepna kana angen aki adanta, seetttttt..........heuk. aki danta ngajorowok, eaghhhhhh.............bari awakna ngajaligjeug katukang..tah rasekeun jurus aing ceuk jang eunang ka aki danta..dasar cucungik teu uyahan siah, yeh rasakeun elmu nayang caling, aki danta nembal bari ngahegak..soklah kaluarkeun elmu nayang caling teh, jang eunang nantang....reup sidakeup aki danta dibarengan maca jangjawokan..."kalantang keleunteung, nayang caling, nayang kuring, kurung nyaring, nyancang babatang, aung-aung-aung " gelubug angin tarik pisan .....tatangkalan cing kereket, taneh bereum ngaggulung nutupan awak aki danta...........beuleusat eta taneh beureum teh....ngarah ka jang eunang....jeung dibareungan ku sora bangbara meunu loda tur tari pisan....seaaaaaaaaaakkkk jeuleuger gulungan taneuh neunggar jang eunang...... ( " MANGGA COBIANG PUTU KARACAK EUNENG DI JAMIN NIKAMAT "EULEUH-EULEH IKLAN Pamiarsa CARPONPIS kumaha saleujeung ieu Carita " NAYANG CALING " Teh, Panginteun urang teraskeun di sanes waktos )

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar