Kamis, 26 April 2012

Kang Ties: Paisan kosong

Kang Ties Paisan kosong Tika&Bram. Poe minggu. Tempat, gedung serbaguna pusdikter. Uing bati olohok. Leuh jadi, salila ieu uing jeung si anton parebut...Gap, kana caréham. Masih karasa urut peureup si anton mangkukna. Bray, kabayang si anton nu nyukruk ka solokan. Gidig kaluar, babaturan sakelas nanya teu di waro. Pikiran museur ka si anton. Sugan ngahampura kana kasalahan uing salila ieu ka manéhna.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar