Kamis, 26 April 2012

Rinto Variasirias: ngalamun

Rinto Variasirias ngalamun Geleser mobil hammer kuring maju lalaunan muru hotel sanggrila Plaza. Neng jupe diuk gigireun kuring bari nyonyoo berlian pamere ti kuring. Bajuna nu lahak nembongkeun buah Vitamin nu nonjol matak kumerot nu nempo. Mobil geus nepika Benhil, ujug2 pasanggrog jeung iring2an presiden. Kuring turun nyakitu deui presiden, tuluy sasalaman bari silih rangkul. "A pangalakeun cai yeuh!" ceuk Julia peres bari nunda ember gigireun. Kuring nu keur ngalamun bari ngalinting bako mole nguniang ceungkat tuluy ngarawel gagang ember. Sedengkeun pamajikan ngaleos muru walungan rek nyeuseuhan.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar