Rabu, 25 April 2012

BEHA

Herry Antha
Pak Guru: Incu.., sebutkeun lambang nagara indonesia!" Incu: " Garuda Pancasila, paaa..!" Pa Guru: "tumben euy maneh pinter...!" Incu: " saleresna mah abdi teh emg pinter pa..., tapi hanjakalna rerencangan abdi langkung palinter..!" Pa guru: "ah dasar maneh mah bisa wae ngomongna teh.., ayeuna Icih..!! tulisan naon nu aya dina suku garuda, sok tuliskeun dina papan tulis!" si Icih maju terus nulis dina papan tulis 'BINEKA TUNGGAL IKA' , nempo kitu guruna gogodeg, sabab lain BINEKA tapi BHINEKA, dimimitian ku BH. Pa guru: "naha teu make BH?" bari molotot. diomongan kitu, si icih buru2 nyabak dadana, sabab manehna memang teu make BH, puguh we manehna reuwaseun. Icih: "naha bapa terang?" Pa guru: "Nya nyaho atuh!! da ka tempo!! sok benerkeun ayena" ceuk guruna tambah molotot. Icih: "hiks..hiks..(ramisak) "isin atuh pa..., piraku ngalereskeunna didieu.." ceuk si icih bari ceurik. Pa guru: " nya heueuh kudu ayeuna...! naha atuh kunaon teu make BH?" Icih: " teu acan garing pa BH na..., nuju dipoe keneh..., hiks..hiks.." lumpat bari ceurik..,

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar