Rabu, 25 April 2012

Komentar-komentar tina postingan Ahmad Yani

Ahmad Yani Punten ! Yusef Muldiyana II Mangga kalebet, laan heula sapatuna, cuang ngampar samak bari ngantosan Teh Hilda Iskandar Lies Tjandra Kancana Sudarma Teteh kenging ngiringan yeuh Kang Yusef? Hilda Iskandar ngasongkeun Cikopi sareng Awug.... Dewi Ratna Damayanti Mangga ari ga gatotkaca ari ca cabe beureum ari reum.. Yusef Muldiyana II sok, sok caralik, kantun ngantosan Ang Herry Antha sareng ANg Irman Dimyatie oge Pa lebena Mang Iwan Hanjuang Ahmad Yani Ang Yusef Muldiyana II, Teh Lies Tjandra Kancana Sudarma, Teh Hilda Iskandar,Teh Dewi Ratna Damayanti , hatur sewu nuhun kana pangangkenna !, bade lebet teh rada isin , teu nyandak oleh-oleh manawi ! hi hi hi , bade didieu wae heula dina golodog. resep ku tiisna ! manawi ! he he ! Lies Tjandra Kancana Sudarma ‎Ahmad Yani,Haturan Kang Ahmad nu peryogi mah silaturahmina,mangga ah tuh tos aya cikopi sren Awug cndak teh Hilda.. Ahmad Yani Duh ! nyaan kabita, mangka awug kengeng ngadamel Teh Hilda Iskandar mah tos kakoncara raosna. Sampeuna ge ..ngahaja ngangge sampeu mantega, disiksikkan di damel gaplek, di poena di luhur loteng, di tungguan ku eulang ruyuk. lajeung di seupan ngangge aseupan haur, dina seeng ti Cisarompet. Di galokeun dina nyiru Lebak Cawene, di campuran ku Gula kawung ti leuweung tutugan ... ha ha ha ! Iwan Hanjuang ck ck ck ck ck..

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar