Sabtu, 28 April 2012

Rudi St Darma :ablu

Rudi St Darma
ablu ablu, ngablu ulin kamana baé, teu puguh gawé: manéh téh geus gedé, geus kudu mikir pikahareupeun, ulah ngablu baé

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar