Jumat, 27 April 2012

Dewi Ratna Damayanti: GANTUNG

Dewi Ratna Damayanti:
GANTUNG: Da mun bisa mah hayang balik deui ka jaman baheula, hayang muterkeun waktu ka tukang, malah mun bisamah hayang asup deui ka jero beuteung nu jadi indung sangkan teu kudu ngarasakeun peurihna kahirupan, sangkan teu kudu ngalakukeun kasalahan. Duh gustii.. kuring teu kawasa pikeun nganaha-naha titis tulis Anjeun,

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar