Jumat, 27 April 2012

Ida Rukmana Ida

Ida Rukmana Ida
Basa anjeun diuk dina bangbarung, akang keur niupan hawu ku songsong meuleum jagong can asak bae.Anjeun teu nyampeurkeun padahal ceuk pikir salah naon ka manehna teh, tapi ah keun bae rek diantep sugan saminggu cicing dibangbarung kuriak nongtot jodo.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar