Kamis, 26 April 2012

Risaila Yang: KUNAON..?

Risaila Yang
KUNAON..? Fulin calik dina kareta, payuneunana nini2 sareng murangkalih alit. "Ni, ieu putu sanes?" Fulin naros ka eta nini2. "Sumuhun, neng..", walerna. Fulin naros deui: "Naha atuh teu ngahieung..?". ..???... . . . heuheu... Hatur lumayan.. Wassalamu'alaikum..

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar