Sabtu, 28 April 2012

Efiq Zulfiqar

Efiq Zulfiqar
Carita pang pondok na sadunya : Aya hiji raja, ujug2 kabentar gelap....guluduggg!...eeuh waktos na seep pamiarsa...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar