Jumat, 27 April 2012

Kartiwa Doank

Kartiwa Doank meuli sate jeung samangka meuki jengkol ditiiran nyeuri hate ku mitoha keur ngarengkol dikiihhan

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar