Kamis, 26 April 2012

Gerentes hate

Gerentes hate
beu kieu geuning karasana nunggeulis hirup sorangan teh, cukleuk leuweung ceukleuk lamping juah kasintung kalapa...." gerentes hate", ret kana kaca eunteung nu ngadaplok dina palang dada, ahk....gede eukeur dewasa eunggeus, piraku rek nyalindung wae kanu jadi kolot...Bismillah wae ahkk....teu pati-pati pangeran ngadegkeun kuring di jagat promudita mun teu jeung bekelna....

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar