Kamis, 26 April 2012

Arlyn Crafts

Arlyn Crafts
kawitna sim kuring teu tiasa basa sunda. mung ku pun bapa nu pituin urang jawa dipaksa maca mangle. dugi ka langganan sagala. Alhamdulillah aya karaosna. janten teu isin teuing pami kedah biantara hatur nuhun Pa. mugi katampi Iman Islamna....

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar