Sabtu, 28 April 2012

‎"LAYUNG" Ku Sri Mulyani Cholid

Sri Mulyani
‎"LAYUNG" - wanci tunggang gunung, langit pinuh kahibaran layung... jung nangtung... ngaleupaskeun sakarung kaduhung.... nu matak bakal nyieun linglung, jung kaditu gera mulang, teu pantes nyalindung dina jero ati nu nyacas bodas, hate bangblas, ikhlas, alhamdulillah Allah maha luhung , nangtayungan,, lahir sinareng bathin.... poe ieu, kuring bagja.. haturan wilujeng sonten,barayaaa..

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar