Jumat, 20 April 2012

KULKAS AGEUNG

Iwan Ardhie Priyana
Kulkas Ageung/ Pa naon sih hartosna istri simpanana teh? Ditanya kitu ku anakna nu kelas 2 SD bapana rungah-ringeuh, bingung. Tapi teu burung nembalan oge. “Istri simpanan teh istri…nu di simpen ngarah awet….” Cenah. “Oh mun kitu mah kulkasna kedah ageung nya Pa?”

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar