Kamis, 19 April 2012

Akang Ei
Hareudang bayeungyang, langit angkeub panas nyongkab, ciciren usum ngijih bakal ninggalkeun urang mapag usum halodo sasih payun.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar