Rabu, 18 April 2012

Kawas Budak Leutik


Kawas Budak Leutik
Umur ngagayuh ka magrib kalakuan kawas budak leutikmaen katepel,ngadu kaleci. Dina waktuna sholat magrib masih manco di hareupeun televisi.Beuki sareukseuk jeung rudet hate, rebuan piwejang ngan ukur mepende hatena pada kaluar deui ti ceuli kenca katuhu na.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar