Rabu, 18 April 2012

Abah Na Ambu
SERBA SALAH masalahna kumaha heula. lain rek manjangkeun masalah.ieu mah supaya ngabebereskeun masalah. jadi ulah serba salah. hayang es kalapa muda ngasorkeun duwegan Posted 19th April by Carponpis Labels: Carponpis

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar