Sabtu, 21 April 2012

Lies tjandra Kancana Sudarma.
"Bukit berbunga " Rendezvous berdua....Kau selalu kesana, seakan dia disana, menantikan dirimu.. Terbayang-bayang manis dalam kenangan... kini baru kau rasa,kasih tiada duanya, Cinta tiada taranya.." Lagu ieu teh lagu Dewi Yul, sarerea tangtu nyaho, carita hiji lalaki anu kungsi ngulinkeun hate wanoja anu wening kanyaahna. Sanggeus wanoja eta indit manehna kakarak sadar hese neangan kanyaah nu wening siga manehna. Unggal poe manehna mamawa gitar ngagalindengkeun lagu eta ti Rumah Makan ka Rumah Makan. Nu ngalungkeun duit kana peci nu diasongkeunana, teu aya nu nyaho yen eta nu ngamen teh ceurik hatena. ngamen bari neangan sugan jeung sugan papanggih jeung awewe nu dibobodona ......Saha nu nyaho atuh ???

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar