Rabu, 18 April 2012

SERBA SALAH

SERBA SALAH

masalahna kumaha heula. lain rek manjangkeun masalah.ieu mah supaya ngabebereskeun masalah. jadi ulah serba salah.
hayang es kalapa muda
ngasorkeun duwegan

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar