Kamis, 19 April 2012

Ida Rukmana Ida
Geugeut Beuki dieu beuki deukeut
yeuna moal deukeut jeung roti,ari roti deukeut jeung akang mah teu nanaon,nyarita akang sieun cadel,mun geus cadel tangtos anjeun moal bogoh deui ka akang?.."Ih maenya atuh kang?."Apanan abdi ti kapungkur teh nu engkang kaasup misro sareng combro. Ida Rukmana Ida Nulis Carpon Geus lila teu nulis carpon, ngarasa kapok pedah carpon nu ditulis eusina pabaliut."Sing bener euy nulis carpon teh da kahareup mah bakal dibere honor, sok hayang honor sabaraha? ceuk saurang redaktur di hiji majalah."Upami kahoyong mah tina sacarpon honor na saratus rebu?"Eu, bisa-bisa bisa pisan "."Iraha rek nyetorkeun naskah?."."Ke paling taun hareup rek ngalamun heula."Maenya taun hareup mun kitu mah atuh carita ponsok pisan.".manehna ukur unggeuk.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar