Kamis, 19 April 2012

Puri Kania Pramanik War BINGUNG
Aya wirahma ngageuri lebah kanyeri jalaran ungkara basa salira nyandak tunggara bari nguwak-ngawik rasa, duh naha kedah kumaha iieu diri atanapi kedah nahan cisoca sangkan teu bedah payuneun salira?

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar