Kamis, 19 April 2012

Katineung.
Sono kana gelikna sora suling budak angon Dina lolongkrang pucuk eurih jeung harendong Nu baheula kungsi nyingkahkeun simpe ayeuna hawar-hawar mesin pabrik ngusir piit jeung hahayaman Sono ku ngagenyasna cinembrang herang wahangan harita ditungtung pengkolan malipir sisi lamping bras ka irigasi caina tiis ubar halabhab, reureuh pangbeberah lalakon kiwari ngan kari gambar mapaes troroar, saukur dina pangimpian

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar