Sabtu, 21 April 2012

MAN ROBBUKA

Dery Andriawan
Mandrobuka..! Cape gawe sapopoe jeput, Nyi iteung kasarean. Keur ngeungeunahna sare, kadenge sora MANDROBUKA..!, geubeug manehna reuwas. “Duh, ieu teh maot tea, mangkaning can shalat isya..!?” hatena ngagerentes. Awak asa aya nunindihan, sanajan beurat kacida maksakeun muka panon. Singhoreng si Kabayan geus aya diluhureun, bari ngaharewos MAH ROK BUKA…!!

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar