Jumat, 04 Mei 2012

Aga Aby Langga

Aga Aby Langga
Nalaah - Galunggung kawas nu bingung di harudung ku halimun tatangkalan cing garupay nga gupay nu rek ka huma.ciremis karasa tiis kasorot cahaya surya bagea alam nu endah..kohkol jeung bedug nga gantung alam padesaan.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar