Selasa, 01 Mei 2012

Aris Kumetir: NÉNÉNG

Aris Kumetir
NÉNÉNG Dihenteu-henteu ogé lemburna.Beunta kadeuleu,peureum karasa.Hésé mopohokeunna. "Diantos di pangbérokan,Néng".

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar