Selasa, 01 Mei 2012

Yayan 'Bedog' Supriatna: WORTEL MATAK LOLONG KANU MATA

Yayan 'Bedog' Supriatna
WORTEL MATAK LOLONG KANU MATA Geus papada nyaho yén wortel matak hadé keur mata, alus kana panénjona. Kajadian ngabuktikeun nu sabalikna. Basa ibu-ibu keur babantu masak-masak dinu hajatan, teuing kumaha mimitina ujug-ujug der aya nu paraséa. Siling jenggut, siling kerewes. Laju salahsaurang nojoskeun wortel nu congona méncos kanu mata lawan gelutna, ja éta ibu kabeneran keur ngeureutan wortel. Panon baloboran getih, ja malahan lolong jadina.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar