Selasa, 01 Mei 2012

Manik Sundayana

Manik Sundayana
Kadang-kadang mah, meureun sabenerna mindeng, sok hayang nulis nu teu uyahan. Runtut jadi hiji carita. Misalna : CARITA TI PACILINGAN Cingogo, kabunian alakadarna. Samalah remen sirah mah katingali ku batur. Cingogo kalawan tumaninah. Ngahayal jadi presiden. Plung ! Sakitu. Da naon deui atuh béja ti pacilingan mah.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar