Rabu, 02 Mei 2012

Manik Sundayana

Manik Sundayana
Upami seueur teuing carponpis nu eusina bodor, naha moal robih kitu ieu teh janten grup bobodoran ? Rupina grup bobodoran mah parantos rentul di facebook. Kumaha para pangasuh ? Sim kuring usul supados carponpis mah gaduh ciri nu mandiri. Hapunten boh bilih usul sim kuring kirang utami.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar