Selasa, 01 Mei 2012

A Badai: AbdAz Dua Kecap

A Badai AbdAz
Dua Kecap: sidéngdang bari ngenyot udud jarcok, kop kana ci téh pait, regot diinum semu nikmat, bari menerkeun diukna pok ngomong "sabab hadé-goreng ku basa, jeung dumasar kana; asal alus, jalan alus, mun seug mener dina teu merenah nepi antukna kudu lapur, mangka leuwih hadé mun ditungtungan ku alus ogé, supaya taya gantar kakaitan, silih lubarkeun -sigana- jalan pang alusna. sahenteuna saayeunaeun, kuring ngan ukur bisa ngedalkeun.. HAMPURA jeung HATURNUHUN, peun". réngsé cumarita manehna cengkat ngojéngkang mukakeun panto kaluar ngarah teu mulek teuing ku haseup roko di rohangan tamu.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar