Selasa, 01 Mei 2012

Apoedy Sarah Ihsan: Carponpis #INSPIRASI#

Apoedy Sarah Ihsan
Carponpis #INSPIRASI#*** Isuk kénéh si adun keur susumpahan hareupeun si yaya, “sing daék demi ya, lain kahayang uing, leuwih kasép tibatan manéh...!!!”, ah teu nanaon dun, uing mah, jelemana “open mind”, mikir positif, malah omongan manéh bieu, jadi INSPIRASI pikeun uing, si adun ukur bisa olohok, ngadéngé sobatna, ngadadak CERDAS. Isukna dihareupeun imah si yaya, geus ngajeblag plang, “RENTAL BEUNGEUT”.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar