Kamis, 03 Mei 2012

Rinto Variasirias

Rinto Variasirias
Tilu POE NU geulis ... Geus tilu poe nu geulis maledog imut ka Kuring, numbles linu kana jantung. Saperti ordinary TIAP selai Tujuh isuk isuk nu geulis Bakal ngaliwat handapeun jandela tempat Kuring nagog diluhur Imah kontrakan. Nya Geus tilu poe Kuring megat nu geulis. Sayagi udud kopi pikeun maturan Kuring dina raraga Mapag imut gratisan nu ngapung tinu teh ngalangkung. buuk Kuring Geus meunang ngaminyakan rapi dientep SISIR. Benci kadang-kadang sok tumanya. Naha urang mana eta awewe teh, Keur geulis teh bari Akur deuih? Ngan eta mah nu sidik si cantik teh pagawe anyar dipabrik nu aya di kuloneun tempat Kuring cicing. Aleukh, ITU gening Datang? Kuring asa Bungah pisan Barang nempo manehna ngarongheap.Tapi Kuring ngadadak jadi hareugeu'eun basa katempo manehna nyolendangkeun Aisan bari dibarengan ku lalaki nu mamangku budak. Saliwatan manehna ngarindat tuluy kelinci-kelinci, Kawas api-api teu katinggali. Beugh, teu singna geulis, beungeut kitu mah pasaran! Ceuk Kuring ngabeberah sorangan, bari nguyup cikopi nu Tinggal gegedohna.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar