Kamis, 03 Mei 2012

Encep Sopandi: Baluweng

Encep Sopandi
Baluweng *** Rék ti mana mimiti nyarita, asa lieur. loba carita, tapi asa geus kacaritakeun dina béwara tv, asa hayang ngoméntaran aparat nu gedé hulu, pédah jadi tentara, kasérémpét gé henteu pira, geus ngacung-ngacung sanjata. terus cenah, pamimpin kudu ku nungarora, tapi..., hasil pendidikan katempuhan "gagal", baheula di organisasi HMI pamimpin, ayeuna malah pamér kaboga, kakawasaan...jadi baluweng kuring mah.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar