Jumat, 04 Mei 2012

Risaila Yang: MENI GEULEUH PISAN..!

Risaila Yang
MENI GEULEUH PISAN..! Meni geuleuh tah ibu2 teh..unggal indit ka nuhajat kawinan sok nanya, "Iraha atuh, neng bade nyusul..?". Tara nembalan ngan ukur nyerengeh weh bari hate mah ambek keuheul. Angger eta teh unggal kanu kawinan... meni geuleuh!! Pas ngalayat tatangga nu maot, pendak deui sareng ibu2 nu biasa tea. Gantian nanya ah... "Ibu2... iraha bade nyurul tah...?". Ehhh... kalakah ambek nyarekan, jeung ngagebugan geura...! Dasar ibu2 licik sorangan...!! Meni geuleuh pisaaaan...!!! . . (ieu carita ti sms nu nyasar. Duka saha nu ngintunna mah..)

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar